AYDIN / NAZİLLİ - Aşağı Yakacık İlkokulu

Aşağı Yakacık İlkokulu

Aşağı Yakacık/ Nazilli AYDIN
Vizyon
Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine Anayasada İfadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş, ailesini, vatanını, milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir görüşe sahip,insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.
Misyon
Türkiye Yılın Kaliteli Ekibi Ödülü
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
09.00-14.20
İNGLİZCE
Nazilli-Alaşehir Minibüsleri ile sağlanmaktadır.
Öğretmen Servisi vardır.
Aşağı Yakacık Köyü