AYDIN / NAZİLLİ - Aşağı Yakacık İlkokulu

DÜNYA KİTAP GÜNÜ VE KÜTÜPHANELER HAFTASI KUTLU OLSUN.

Şbt

Okulumuzda bulunan tüm sevgili öğrencilerimize 'Şefkat ve Merhamet' hakkında değerler eğitimi verildi. Şefkat ve Merhamet'in günümüzdeki önemi belirtildi.

Şbt

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İİBF Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri kütüphanesi olmayan yada yeterli düzeyde kitapları olmayan ilkokul ve ortaokullara yönelik başlattığı kitap toplama kampanyası kapsamında okulumuza gelerek topladıkları kitapları teslim ettiler.  Örnek hareketleriyle çocuklarımızın kalplerine dokunup onların heyecanlarına ortak oldular. Bu duyarlı davranışları için Aşağı Yakacık İlk/ortaokulu idaresi olarak onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Öğrencilerimize kişisel temizliğin sağlık açısından ne kadar önemli olduğu hakkında eğitim verildi. Eğitim verilen öğrencilerimize Diş Macunu ve Fırçası ile ödüllendirerek mutluluklarına ortak olduk.

Ock

Okulum Temiz Belgesi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ŞİMŞEK tarafından Okul Müdürümüz Erdem SOLAK'a takdim edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.